Ambassade en Consulaten van België in Brazilië

Vacatures

[version française ci-dessous | Nederlandse versie hieronder]

CONVITE PARA APRESENTAçÃO DE CANDIDATURAS - Assistente administrativo de um oficial de ligação da Polícia Federal Belga [F/M]

Confere a descrição da função abaixo (em Francês e Neerlandês).

Interessado/a? Envie CV e carta de apresentação em uma das línguas nacionais (francês ou neerlandês) por e-mail (cgi.external@police.belgium.be) até 02/12/2019.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

APPEL A CANDIDATURES - Collaborateur administratif d’un officier de liaison de la Police Fédérale Belge [F/M]

Consultez la description de la fonction ci-dessous (en Français et Néerlandais).

Intéressé(e) ? Envoyez votre CV et lettre de motivation dans une des langues nationales (français ou néerlandais) par e-mail (cgi.external@police.belgium.be) jusqu’au 02/12/2019 inclus.

/sites/default/files/content/20191113_profil_assistant_fr.pdf

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOLLICITATIEOPROEP - Administratief medewerker(ster) van de Verbindingsofficier van de Belgische Federale Politie in het buitenland [V/M]

Zie de beschrijving van de functie hieronder (in het Nederlands en het Frans).

Geïnteresseerd? Stuur uw CV en sollicitatiebrief in één van de landstalen (Nederlands of Frans) per e-mail (cgi.external@police.belgium.be) tot en met 02/12/2019.

/sites/default/files/content/20191113_profil_assistent_nl.pdf

Nieuws

06 dec

Van 23 tot 28 november 2019 bracht de directeur-generaal Bilaterale Zaken van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, mevrouw Anick Van Calster, een bezoek aan het Koninkrijk Bahrein en het Koninkrijk Saudi-Arabië.

03 dec

Vandaag opent Philippe Goffin, Minister van Buitenlandse Zaken en Defensie de “E10 dialoog” in Brussel. Deze tweedaagse vergadering brengt de tien huidige verkozen leden van de VN-Veiligheidsraad én de vijf inkomende verkozen leden samen. Het doel van de bijeenkomst is de samenwerking tussen de verkozen leden te verhogen en op die manier een bijdrage te leveren tot een efficiënte werking van de Veiligheidsraad. Ons land organiseert de bijeenkomst samen met Koeweit dat op 31 december a.s. een mandaat van twee jaar afrondt, en Tunesië dat op 1 januari 2020 zal toetreden.

02 dec

In de nacht van 26 november 2019 werd de Republiek Albanië getroffen door een krachtige aardbeving van 6,4 op de schaal van Richter. Tientallen slachtoffers verloren het leven en honderden raakten gewond. In de getroffen gebieden rond de havenstad Durres blijken heel wat woningen beschadigd. Via het noodmechanisme B-FAST stonden hulpverleners meteen klaar om positief te reageren op een oproep van het getroffen land om internationale hulp. 

29 nov

België, Denemarken, Finland, Nederland, Noorwegen en Zweden hechten het grootste belang aan het behoud en de volledige uitvoering van de JCPOA (Joint Comprehensive Plan of Action) inzake het nucleaire programma van Iran door alle betrokken partijen. De nucleaire overeenkomst werd unaniem gesteund door de VN-Veiligheidsraad. Het is een belangrijk instrument voor het wereldwijde non-proliferatieregime en levert een belangrijke bijdrage aan de stabiliteit in de regio.

23 nov

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders roept op tot een blijvend engagement om het Kimberley-proces (KP) te versterken, en de definitie van conflictdiamanten uit te breiden. “België is tevreden met de vooruitgang die het Kimberley-proces tijdens de plenaire vergadering afgelopen week in New Delhi geboekt heeft. Er moeten dringend verdere inspanningen gedaan worden. Ons land zal blijven werken aan een verbreding van de definitie van conflictdiamanten.